Hej då USA, Hej Sverige!

Nu börjar del två av resan lida mot sitt slut. Kl.07.50 söndag morgon så står jag och Jon på Arlanda igen. 5 månader sen sist för mig och 3veckor sen sist för Jon. Nu såhär i efterhand har ju allt verkligen gått så fort.
Det har varit en underbar termin och en underbar 3-veckors resa i USA.  Nu sitter jag i hotellsängen i Las Vegas på det häftigaste hotellet jag nånsin bott på, New York New York.

Här kommer lite bilder från Los Angeles och Las Vegas:


Skejtare vid Venice Beach


Promenad längs med stranden


Utanför Universal Studios





Nyårsafton i LA


Nöjd Jon med whiskey i handen och pengar i rullning


Det går ingen nöd på mig heller


Bellagios häftiga vattenföreställning

This is it!


U to the S to the A

Tour USA har verkligen börjat underbart!
Vi har spenderat en underbar vecka i snöiga NY där vi hann med allt det vi ville göra. Det blev många och långa promenader runt på Manhattan vilket gjorde att vi såg Central Park, Times Square, Rockfeller, Frihetsgudinnan, hockeymatch på Madison och massa annat! Vi firade jul med mina kusiner som tillslut kom på plats efter förseningar pga snökaoset. We love NY!

Sedan bar det av till SanFrancisco där vi spenderade 3 sköna dagar. Vi är ju sjukt aktiva och duktiga på att använda fötterna. Det promenerades friskt på Golden Gate och Golde Gate Park. Vi var ute på Alcatraz (väldigt häftig känsla) och sedan spenderade vi en del tid vid Fisherman’s Warf där vi bland annat såg ”buskmannen” som ni kanske känner igen från Filip och Fredriks program. Haha…sjukt skön kille! Hann även med att åka cabelcar..jippi!

Nu sitter vi på hotellet i Los Angeles. Nyårsafton som det är så ska vi iväg och äta middag ikväll och sen blir det fyrverkerier i hamnen. Idag har vi tillbringat dagen på Venice Beach. Inte tillräckligt varmt i vattnet för att bada dock men i luften är det runt 20 grader =)

Gott Nytt till alla er därhemma som redan har 2010!

Här kommer lite bilder på vår resa so far..
















Jag skriver ett sista inlägg när vi är i Las Vegas, blir runt den 9januari.

Massa kramar från Maja och Jon!


RSS 2.0